Betalen

Je hebt de keuze uit verschillende betaalmethoden, waarmee je de producten van Horana online kunt afrekenen:

•  iDeal

•  Bankoverschrijving

•  Rembours

• Afhalen (alleen op afspraak)

Veilig betalen

De verschillende betaalmethoden werken op basis van een veilige verbinding, zodat je zorgeloos online je betaling kunt doen. Betalingen via iDeal verlopen via je eigen bank.

Wil je per PayPal of met je creditcard betalen? Wij berekenen daarvoor geen extra kosten. Je kunt via PayPal gebruiken maken van je creditcard of dit direct bij ons op de website doen. Je kunt inloggen met de gegevens van je PayPal rekening of de gegevens van je creditcard invoeren (MasterCard, VISA, Maestro). Betaal je per iDeal, Paypal of met je creditcard? We verwerken je betaling direct, zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Liever betalen per bankoverschrijving? Je ontvangt na je bestelling een email met de instructies voor de betaling. Nadat we de betaling van je hebben ontvangen maken we je order in orde, dat kan een paar (werk)dagen duren.

Bij een pakket of brief met betaalservice, ook wel rembours genoemd, betaalt u pas als wij de zending bezorgen. Wij overhandigen de zending aan de geadresseerde, gemachtigde of volwassen huisgenoot van 18 jaar of ouder. Naast betaling van het remboursbedrag is er tevens een handtekening nodig. U kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur. De chauffeur heeft geen wisselgeld. Pinnen is niet mogelijk.

Wilt u uw bestelling liever persoonlijk bij ons ophalen? Dat kan, maar alleen op afspraak nadat de bestelling is geplaatst.