OUR STORY

Lees hier over onze ontmoeting en ervaring met de producten van Manuka Honey en Avril Organic Cosmetics.

horana informatie producten

Mijn ervaring met Manuka Honey huidverzorging

Een aantal jaar geleden maakte ik samen met mijn partner een reis door Nieuw-Zeeland. Gedurende deze reis kwamen wij per toeval in een “bijenwinkeltje” terecht, dichtbij Auckland. Ze verkochten hier producten van de lijn Wild Ferns. Mijn dagcrème was bijna op, dus ik was benieuwd of er iets voor mij tussen zat. Ik vond de Whitening Crème, die volgens de omschrijving effectief was tegen oneffenheden en roodheid. Tevens was het product gunstig geprijsd was, vergeleken bij producten die ik normaal gebruik. Mijn huid is erg gevoelig en ik heb veel last van roodheid, dus was ik sceptisch toen ik de aanbeveling las. Toch geprobeerd – en wat een verrassing. Na drie dagen voelde mijn gezicht superzacht en soepel. Na een maand, inmiddels weer thuis, zag ik dat mijn rode appelwangetjes beduidend minder rood waren. Mijn schoonheidsspecialiste merkte op dat mijn huid er rustiger en gladder uitzag.

Ik was, en ben, zo enthousiast over deze crème, dat ik meer wilde weten over de productlijn van Wild Ferns. Niet alleen is de Whitening Crème, maar zijn ook de overige producten die ik inmiddels allemaal heb geprobeerd geweldig. Een bijzonder prettige bijkomstigheid is dat deze producten absoluut dierproefvrij zijn en daarnaast ook zeer zuinig in het gebruik. Na deze producten in Nieuw-Zeeland “ontdekt” te hebben, was ik er van overtuigd dat Nederland ook de kans moest krijgen om kennis te maken met deze Manuka Honey huidverzorging.

Ik sta volledig achter deze productlijn en hoop dat u net zo enthousiast wordt als ik!

Mijn ervaring met Avril Cosmetics

Na een aantal jaar Manuka skincare te gebruiken om mijn huid zo natuurlijk mogelijk te verzorgen, ben ik gaan nadenken over hoe dat zit met make-up. Zelf gebruik ik elke dag foundation, concealer en bronzer op mijn gezicht. Ik realiseerde me dat ik helemaal niet wist wat daarin zat en het grootste deel van de ingredientenlijst was mij dan ook geheel onbekend. Je draagt het toch de hele dag op je gezicht en vooral die gedachte zorgde ervoor dat ik op zoek ben gegaan naar een organisch make-up merk. Ik kwam uit bij Avril Cosmetics, om eerlijk te zijn in het begin vooral omdat de prijs zo ontzettend gunstig was, zelfs nog goedkoper dan de producten die ik daarvoor aanschafte én organisch. Na het uitproberen van een aantal producten werd ik heel enthousiast. Ik merkte zelfs dat mijn huid er op reageerde en een stuk rustiger was geworden. Ik denk daarom dat het gebruiken van organische en biologische make-up producten erg belangrijk is om je gezicht zo lang mogelijk mooi te houden. Dit is voor ons de reden om de producten van Avril Cosmetics aan te bieden op onze website.